Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC TOP MEDIA PRINT SRL aplica politica de confidentialitate privind protectia datelor cu caracter personal tuturor informatiilor personale primite prin intermediul website-ului www.superbaloane.ro din partea utilizatorilor (vizitatori website, clienti, terte persoane ce interactioneaza cu website-ul nostru).

Politica noastra de confidentialitate stabileste practicile pe care le folosim pentru a colecta, a utiliza, a mentine si a proteja datele pe care ni le furnizezi despre tine, precum si conditiile in care aceste date pot fi divulgate catre terti (angajati, colaboratori, operatori de marketing, autoritati, instante judecatoresti, etc.)

Politica noastra de confidentialitate nu se aplica informatiilor colectate de pe orice site tert care poate avea un link catre sau este accesibil de pe website-ul nostru.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER CONFIDENTIAL SI MENTINEREA CONFIDENTIALITATII ACESTORA

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si O.U.G. nr. 13/24.04.2012, SC TOP MEDIA PRINT SRL are obligatia de a administra si poate colecta in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizezi dar numai cu acordul tau si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

Ce tipuri de informatii colectam

SC TOP MEDIA PRINT SRL poate colecta mai multe tipuri de informatii de la si despre utilizatorii site-ului www.superbaloane.ro, precum:

  • adresa IP de la care website-ul www.superbaloane.ro este vizitat, configuratia browserului, cookie-uri si locatia ta;

  • nume si prenume, detalii de contact, adresa, numar de telefon, inregistrari si copii ale corespondentei (inclusiv adrese de e-mail), in cazul in care ne contactezi si accesezi online posibile servicii de achizitii de produse oferite de website-ul nostru, dar si serviciile de curierat, pentru livrarea anumitor documente.

Care este scopul colectarii acestor informatii?

Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru tine, perfect adaptat nevoilor tale.

Pentru a crea si a publica continut de calitate, relevant pentru tine.

Pentru a prezenta continutul intr-un mod adecvat si eficient pentru tine si dispozitivul pe care il folosesti pentru navigare pe web.

Pentru a te informa despre noile noastre produse, oferte, stiri, sau despre modificarile aduse acestora, inclusiv direct marketing.

Pentru a realiza statistici privind utilizatorii site-ului si serviciilor noastre.

Pentru imbunatatirea securitatii si functionalitatii site-ului nostru

Pentru a-ti furniza posibilele servicii si produsele de care ai nevoie, pentru facturare si corespondenta, diupa caz.

Utilizam Google Analytics, un serviciu oferit de Google Inc. care genereaza statistici detaliate cu privire la traficul generat pe website-ul nostru, sursele acestui trafic, masurarea conversiilor si a vanzarilor.

Serviciul Google Analytics foloseste cookie-uri stocate in dispozitivul tau (computer, tablet sau telefon) pentru a analiza eficient modul in care utilizatorii interactioneaza cu site-ul. Informatiile generate vor fi anonimizate prin folosirea setarilor adecvate (functia “_anonymiselp()” sau o functie echivalenta) si transmise mai departe serverelor Google.

Afla informatii suplimentare despre procesul de anonimizare la https://support.google.com/analytics/answer/2763052

Google va folosi toate aceste informatii pentru a evalua website-ul www.superbaloane.ro, generand rapoarte despre activitatea utilizatorilor pe site in scopuri de analiza. Google poate transfera aceste informatii tertilor in caz de obligatii statutare, sau daca acel tert proceseaza date in numele Google. Poti opri oricand instalarea si stocarea acestor cookie-uri din setarile browserului tau, descarcand si instaland gratuit optiunea Opt-Out Browser add-On.

Accesul, rectificarea sau stergerea datelor personale

Ai dreptul de a solicita in orice moment accesul, rectificarea sau stergerea datelor personale colectate de catre SC TOP MEDIA PRINT SRL. Pentru a vizualiza, a modifica, a obtine informatii despre cat timp vor fi stocate sau orice alte intrebari cu privire la datele tale personale te rugam sa ne trimiti un e-mail la superbaloane@gmail.com

E-mailuri de marketing

Email-urile noastre de marketing contin informatii pe care noi le consideram interesante si folositoare pentru tine, cum ar fi noutati din domeniul pietei imobiliare si al proiectelor noastre rezidentiale, oferte, promotii, stiri si sfaturi utile pentru casa ta.

SC TOP MEDIA PRINT SRL are dreptul de a trimite e-mailuri de marketing (newslettere) doar cu consimtamantul tau. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste conditii sunt indeplinite numai atunci cand clientii aleg sa primeasca email-uri de marketing (isi exprima consimtamantul, aproba, in mod activ).

In acest sens, prin completarea formularului existent pe website-ul www.superbaloane.ro iti vei putea exprima expres opțiunea cu privire la prelucrarea datelor personale.

Ai dreptul, in orice moment, fara costuri si fara justificari, de a solicita ca SC TOP MEDIA PRINT SRL sa nu iti mai proceseze datele in scopuri de marketing direct. Poti face acest lucru cu un simplu click pe linkul DEZABONARE care apare la finalul fiecarui email pe care ti-l trimitem. Sau ne poti trimite un mesaj la superbaloane@gmail.com. Odata ce optezi pentru dezabonare, datele tale nu vor mai fi procesate in scopuri de marketing direct.

Lista tuturor drepturilor tale odata cu adoptarea si implementarea GDPR

Prin urmare, in calitate de potential client al SC TOP MEDIA PRINT SRL ai urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare- poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

  • Dreptul la rectificare- poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;

  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii- poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

  • Dreptul de opozitie- te poti opune in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

  • Dreptul la portabilitatea datelor- poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

  • Dreptul de a depune plangere- poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

  • Dreptul de retragere a consimtamantului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

  • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrar;.

Iti poti exercita foarte usor aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, printr-o simpla solicitare la adresa de email superbaloane@gmail.com

 

Rezolvarea disputelor privind politica de confidentialitate

In conformitate cu politica privind protejarea datelor cu caracter confidential, SC TOP MEDIA PRINT SRL se obliga sa solutioneze plangerile cu privire la confidentialitatea, colectarea sau utilizarea datelor tale personale. Daca ai intrebari privind aceasta politica, te rugam sa contactezi mai intai compania SC TOP MEDIA PRINT SRL la adresa de email superbaloane@gmail.com. Reprezentantii companiei vor investiga si vor face tot posibilul sa solutioneze plangerile cu privire la dezvaluirea si utilizarea datelor tale personale, conform principiilor cuprinse in politica de fata.

In cazul in care aceasta solutionare nu este posibila, SC TOP MEDIA PRINT SRL se va adresa autoritatilor competente. Compania se angajeaza sa coopereze cu autoritatile europene pentru protectia datelor (DPa) sau/si cu autoritatile locale.

Este posibil sa ni se ceara sa dezvaluim informatii personale despre o anumita persoana in baza unei cereri legale din partea unei autoritati publice. In acest caz, respectarea de catre compania noastra a acestor principii de confidentialitate si siguranta a datelor personale poate fi limitata in masura necesara pentru respectarea obligatiilor de securitate nationala, de interes public sau de aplicare a legii si in masura permisa in mod expres de o lege, norma sau reglementare aplicabila.

Modificari ale acestei politici de confidentialitate

Aceasta politica poate fi actualizata periodic in conformitate cu cerintele legislative sau cu principiile companiei. Te rugǎm sa verifici aceasta pagina periodic pentru a ramane informat cu ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

SC TOP MEDIA PRINT SRL

RO16573039, J23/259/2010

Str. Soarelui 38, Branesti, Ilfov

Telefon 0723799115 e-mail – superbaloane@gmail.com

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010