“Fabulous Kids” devine locul de joacă preferat al lui Spiderman


Oameni cu chipuri zâmbitoare şi familiare, se mişcau precum furnicile într-un spaţiu nou, cald şi primitor, undeva în inima sectorului 3, pregătind aniversarea de 4 anişori a lui David Dimitrie.

Este vorba de noul loc de joacă denumit “Fabulous Kids”, recent deschis, unde găsiţi servicii de înaltă calitate, dar şi mobilier nou şi sigur pentru copii (mesele de la intrare sunt aduse chiar din Olanda), totul într-un spaţiu generos şi foarte primitor.

Baloanele folie cu tematică Spiderman au fost asezonate cu farfuriile, pahare şi accesoriile aferente. Totul era din acelaşi film spre deliciul copiiilor şi mai ales a sărbătoritului.

Atenţia la detalii a gazdelor îţi dă sentimentul că nimic nu e lăsat la voia întâmplării, de la grija faţă de copii cât şi cea pentru părinţi.

Noi cei de la Superbaloane.ro vă recomandăm cu drag acest loc de joacă pentru toţi copiii din sectorul 3 şi nu numai. Nu mai zicem că au preţuri accesibile, iar ceea ce primiţi e cu mult peste aşteptări.

Ii găsiti la https://www.facebook.com/Fabulouskidsplayground/ şi http://fabulouskids.ro/

Iată cum se descriu chiar ei înşisi pe pagina lor oficială:

“Locul de joacă Fabulous Kids a fost realizat din dorința de a oferi celor mici un loc de distracție unic. De la jocurile preferate, aniversări organizate de o echipă specializată în domeniu, ateliere, până la un spațiu de petrecere a timpului liber.

Fabulous Kids este un loc în care copiii pot să interacționeze și să-și dezvolte imaginația. Ca să le simplificăm întregul proces, am creat un spațiu în care jocul, activitățile fizice și bucuria de a crea se unifică. Pe lângă metodele nelimitate de petrecere a timpului liber pentru copii, le oferim părinților încredere prin siguranța spațiilor și tehnologiile utilizate. Întregul spațiu este creat pentru a le stimula celor mici imaginația, îi determinăm în permanență să socializeze și să facă noi descoperiri în permanență.

Aflat în mijlocul cartierului Titan, locul de joacă Fabulous Kids oferă experiențe inedite pentru toate vârstele. De la accentul pe folosirea corpului, cât și căi de a le pune micuților imaginația la încercare, le oferim cadrul în care să și-o dezvolte și să o pună în valoare pe deplin.

Autenticitate, siguranță, orientare spre inovație și modernitate; ne-am propus să creăm o lume care să facă apel la imaginația copiilor, să-i lase să exploreze și să se joace. Credem în puterea jocului de a educa, de a învăța prin greșeală sau prin explorarea limitelor proprii. Le-am concentrat pe toate într-un ambient plăcut, spațios, prietenos și sigur.”

Hastag-uri ca de obicei, multe şi interesante: #fabulouskids #locdejoacaBucuresti #superbaloane #baloanecuheliu #baloanebucuresti

#baloanelitereBucuresti #petreceritematice #baloanepetrecericopii #Spiderman #baloaneSpiderman #locdejoacasector3 #baloanecuheliuimprimate #baloanebucuresti #FabulousKids

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010