De ce merită să mergi la un târg de carte?


În primul rând pentru că-ţi place lectura, mai apoi pentru că ai şansa de-a găsi noutăţi ale autorilor tăi preferaţi. Ar mai fi reducerile uneori chiar însemnate, atmosfera pozitivă, şansa de vedea live scriitori sau de a participa la lansările de carte, dar mai presus de toate pentru miros. Da, da… aţi auzit bine, pentru miros. Mirosul cărţilor noi e un soi de drog al iubitorilor de lectură. Dă dependenţă şi creează o stare de bine, nemaiîntâlnită niciunde.

Ne-am plimbat şi noi la Bookfest 2018 ce s-a desfăsurat la Romexpo, de data asta în Pavilionul B2, mult mai încăpator decât în anii trecuti, ba cu treabă, ba de plăcere.

Cu treabă la standul Editurii Corint, unde am umflat sute de baloane cu heliu care au fost împărţite mai apoi vizitatorilor. Baloanele divers colorate au fost personalizate cu logo Corint Junior, legate cu panglici colorate.

Dacă a mai avut vreun stand baloane cu heliu? Răspuns: nu, am fost singurii şi tare mândri de treaba asta.

De plăcere, la standurile devenite clasice, cel puţin pentru noi: Humanitas, Curtea Veche şi Polirom. De remarcat Editura Trei care a tradus o carte excepţională a celebrului psihoterapeut Peterson din Canada. N-am ratat-o, preţ 50 lei, valoare cu mult peste.

Revenind la clienţii noştri, Editura Corint, se pare că au ales calea simplă, cinstită şi tare eficientă la o astfel de manifestare. Adică, în loc să angajeze tot felul de promoteri necopţi, au preferat să-şi aducă proprii angajaţi în stand care au vorbit cu drag cu orice vizitator şi au împărţit baloanele imprimate umflate cu heliu.

. Şi uite aşa redevenim oameni, renunţând la voaluri artificiale, îmbinând online-ul cu offline-ul, participând la târguri şi expoziţii unde privim oamenii în ochi şi nu în dosul ecranelor.

Felicitări Editurii Corint şi organizatorilor! Peste aşteptări!

Hastag-uri ca de obicei, multe şi interesante: #edituracorint #bookfest #bookfest2018 #superbaloane #baloanecuheliu #baloanebucuresti

#baloanecuheliu #baloanebucuresti #bookfest2018 #baloanecuheliuimprimate #baloaneimprimate #baloanecifreBucuresti #baloanelitereBucuresti #EdituraCorint #baloanebotez #baloanebotezuri

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010