Activitati distractive pentru petrecerea de ziua copilului


Secretul unei petreceri reusite de ziua copilului consta in modul in care reusesti sa distrezi copiii invitati si in numarul de jocuri si activitati captivante pe care le ai in maneca.

Atmosfera este cea care face diferenta intre o petrecere reusita si una ratata. Dincolo de tematica petrecerii, de meniu, muzica si cadouri, iata si cateva idei de activitati distractive si amuzante pe care sa le incluzi in programul petrecerii de ziua copilului!

Concursul de dans

Muzica nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere de ziua copilului. Poti profita de muzica pentru a-i distra pe cei mici cu cateva activitati interesante. Una dintre ele este concursul de dans. Grupeaza copiii in perechi. Numeroteaza fiecare pereche. Stabileste un playlist de melodii pe care sa se desfasoare probele de dans, un juriu (care poate fi format din parinti) si cateva premii puse in joc. Nu uita sa stabilesti si principalele reguli ale concursului, astfel incat sa eviti eventualele scandaluri.

Pinata

Pinata este un joc popular mexican, care se joaca la petrecerile de copii. Este mai potrivit pentru petrecerile organizate in aer liber. Presupune umplerea unui balon mare cu bomboane si jucarii de mici dimensiuni si "imbracarea" lui in hartii si alte materiale. Balonul se agata intr-un pom, astfel incat sa atarne la o distanta ceva mai mare fata de inaltimea medie a copiilor. Cu un bat, balonul este lovit, pe rand, de copiii legati la ochi, pana cand unul reuseste sa il sparga si toate dulciurile si jucariile cad, iar copiii le culeg de pe jos.

Figurinele din baloane modelate

Cumpara pentru petrecerea copilului mai multe baloane speciale, din care se modeleaza diverse figurine: animalute, floricele, inimioare, stelute etc. Apoi invata copiii sa le umfle si sa modeleze astfel de figurine. Se vor distra copios incercand sa realizeze catelusi, floricele, bastonase, sabii sau alte modele. In cazul in care ai doar baloane normale, care nu se modeleaza, poti incuraja copiii sa le umfle si apoi sa le picteze folosind acuarele sau carioci. Si aceasta este o activitate care va distra copios prichindeii.

Micii bucatari

Lasati deoparte gustarile deja existente de la petrecere. Aduna copiii in bucatarie (este indicat sa ai o bucatarie spatioasa si sa fii tot timpul cu ochii pe ei) si implica-i in pregatirea unor dulciuri sau a unei pizza-gigant. Tot ce implica aluat si modelaj este pe placul celor mici. Distrati-va modeland figurine din aluat de biscuiti sau adaugand toate ingredientele pentru pizza in tava. Cei mici vor savura cu mai multa placere si pofta bunatatile iesite din manutele lor.

Sursa: www.copilul.ro

#superbaloane #baloanecuheliu #baloanebucuresti

#baloanelitereBucuresti #baloanebotez #baloanepetrecericopii #baloanecuheliucifre #baloanecuheliuimprimate #heliu #baloaneimprimate

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010