5 reguli pentru o petrecere de copii reusita


Timpul trece si ziua de nastere a micutului tau se apropie.

Vrei sa-i organizezi o petrecere grozava, unde atat el cat si invitatii lui sa petreaca momente de neuitat. Iata cateva sfaturi ce te vor ajuta ca aniversarea puiului tu sa fie asa cum ti-ai dorit:

1. Locatia petrecerii.

Trebuie sa incepi prin a alege un loc pentru marea petrecere. Indiferent daca optezi pentru spatiul de acasa, un loc de joaca sau in aer liber, creativitatea va fi cea care va face diferenta dintre o petrecere plictisitoare si una reusita. Este de preferat, in functie de personajul indragit de copil sa organizezi conceptul petrecerii (daca animatorul va fi de exemplu Elsa, atunci decorul care include vesela pentru masa, baloane, ghirlande, coifurile pentru toti invitatii si muzica sa fie alese tot marca Elsa).

Trebuie sa iei in calcul sa ai suficient spatiu pentru numarul invitatiilor (spatiu pentru joaca copiilor si spatiu pentru printi). Daca ai decis sa sarbatoresti evenimentul intr-un loc de joaca, event planner-ul care se va ocupa de petrecere trebuie sa te consulte pe parcursul organizrii si sa-ti prezinte desfasuratorul programului inainte de petrecere.

2. Alege ora potrivit pentru petrecere.

Ai grija ca ora petrecerii sa nu se suprapuna cu orele in care copilul mananca sau doarme. De asemenea, ziua este importanta deoarece invitatii trebuie sa aiba disponibilitate pentru a ajunge la petrecere.

3. Outfit-ul copilului.

Prichindelul va avea un motiv in plus de bucurie dac va avea aceeasi costumatie ca personajul lui preferat.

4. Programul de distractie sa fie divers si interesant.

Nu uita ca cei mici au mult energie si trebuie sa le organizezi un program amuzant care sa le satisfaca pofta de distractie si sa le ofere si printilor un moment de discutii placute intre ei. Pentru asta te poti baza pe animator sau pe o gama variata de jucarii prietenoase, la care prichindeii sa aiba acces.

Activitatile trebuie sa le stabilesti in functie de varsta invitatiilor. Copiii intre un an si patru ani prefera jucariile de plus, spatiile cu bile de plastic, topoganele, iar celor de peste trei ani le plac jocurile video, air hockey sau jocurile de grup.

5. Meniul pentru petrecere.

Mancarea servit celor mici trebuie sa fie sanatoasa, gustoasa si sa aiba un aspect haios. Este recomandat sa alegi un bufet suedez de unde cei mici pot alege: legume, carne preparata la gratar, fructe si branzeturi. Nu uita de prajiturile home-made, care sunt alegerea perfecta pentru dulce.

Baloane cu heliu pentru petreceri copii.

Sursa: www.garbo.ro

#baloanelitereBucuresti #petreceritematice #baloanebotez #baloanepetrecericopii #baloanecuheliucifre #baloanecuheliuBucuresti #baloanepersonalizate #baloaneimprimate #baloanebotezuri

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010