Baloane cu heliu pentru un majorat de poveste

Maria urma sǎ împlineascǎ 18 ani peste câteva sǎptǎmâni. Mama ei ne-a sunat cu câteva sǎptâmâni bune înainte de eveniment. Voia sǎ se asigure cǎ are baloane cu heliu la o petrecere de poveste pe care o plǎnuise în detaliu.

I-am propus ceva inedit şi care a necesitat mult efort, manoperǎ din partea noastrǎ: baloane cu heliu aurii şi negre dispuse la diverse înalţimi cu fir de pescuit invizibil. Practic, fiecare balon cu heliu a fost montat individual, astfel încât am creat o zonǎ în care cifrele 18 urmau a fi descoperite de cǎtre invitaţi.

O magie pe care cu ajutorul câtorva baloane cu heliu şi unei mame cu idei, putem transforma un loc obişnuit într-unul de care o sǎ-şi aminteascǎ toţi peste ani şi ani.

Combinaţia de baloane cu heliu auriu şi negru e una cu totul şi cu totul specialǎ.

Am mai avut baloane litere cu heliu, numele Maria, montate frumos, la loc vizibil.

Succesul unei petreceri de majorat nu constǎ doar în alegerea locaţiei, ci şi în amenajarea acesteia cu baloane cu heliu în mod ingenios.

Cele douǎ baloane cu heliu, cifrele 1 şi 8 au fost montate astfel încât invitau participanţii sǎ le descopere.

Poţi comanda baloane cu heliu colorate. Avem peste 60 de nuanţe, dar parcǎ sunt toti mai potrivite pentru petrecerile de copii. Pentru majorat, poţi comanda baloane cu heliu în combinaţii de culori complementare:

- Roz pal, fucsia, burgundy, ivory, auriu

- Bleu, albastru, alb, argintiu

Iatǎ câteva fotografii de la faţa locului:

La un alt majorat, am executat aceastǎ arcadǎ organica care a încadrat cele douǎ baloane cu heliu cifre: 1 şi 8. Poate fi un photo-corner original şi care în poze aratǎ excelent. Dacǎ e si surprizǎ pentru sǎrbǎtorit cu atât mai bine.

Arcada organicǎ porneşte de jos şi e mai groasǎ la bazǎ întocmai unui copac. Baloanele aurii sunt aidoma fructelor.

La aceasta petrecere am mai adus baloane cu heliu care au fost montate în tavan.Rǎspundem oricǎrei cereri de baloane cu heliu. Ne place atunci când ideile sunt puse în practicǎ într-un mod ingenios. Poţi comanda baloane cu heliu dispuse în tavan pentru cǎ aşa ai mai vǎzut, dar cu ceva effort, aceleaşi baloane cu heliu pot fi aranjate spectaculos, impresionând toţi invitaţii.

Sǎ comanzi din timp baloane cu heliu pentru petrecerea de majorat îţi asigurǎ decorul. Ştim cǎ ai multe pe cap legat de organizarea unui majorat, dar furnizorii trebuie angajaţi cu ceva timp înainte şi nu pe ultima sutǎ de metri. Noi suntem foarte prompţi, dar nu suntem singurii furnizori. DJ-ul, locaţia sunt foarte importante.

Comandǎ aici baloane cu heliu – https://www.superbaloane.ro/product-page/50-de-baloane-colorate-cu-heliu-pret-Bucuresti

Idei decor cu baloane pentru majorat – https://www.superbaloane.ro/baloane-cu-heliu-majorat

Comanda aici baloane litere cu heliu - https://www.superbaloane.ro/product-page/baloane-folie-litere-mari-aurii-sau-argintii-umflate-cu-heliu

Comandǎ aici baloane cifre cu heliu - https://www.superbaloane.ro/product-page/baloane-folie-cu-heliu-cifrele-18-auriu

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010