Statul în casǎ nu e o scuzǎ, ci un prilej de a fi creativ. Baloane cu heliu pentru acasǎ.

Lumea nu are un întrerupǎtor ON/OFF în care totul încremeneşte. Putem încetini într-adevǎr, dar nu ne putem opri pur şi simplu.


Zilnic, se nasc mii de copii în România. Nu poţi opri procesul naşterii, nu poţi “trece cu vederea” o naştere la maternitate.


Prin urmare, dragǎ tǎticule treci pe la noi. Rǎsplǎteşte efortul mamei şi adu-i un surâs pe chip cu ajutorul unor baloane cu heliu.
Poţi amâna un botez, dar nu-l poţi exclude definitiv de pe listǎ.


Nu poţi ignora ziua de naştere a copilului tǎu, nu-l poţi dezamǎgi.

Şi atunci, în condiţii de izolare cum putem aduce un surâs pe chipul celor dragi?Statul în casǎ e un prilej de a fi creativ


Poţi face acasǎ o photo-corner cu tot ce ai la îndemânǎ. Poţi organiza un concurs cu premii pentru întreaga familie, iar mama sǎ pregǎteascǎ un tort. Câteva baloane cu heliu şi tabloul este gata pentru cele mai cool fotografii din câte existǎ.


Sunǎ-ne cât de curând pentru baloane cu heliu la 0723799115 sau trimite un mesaj pe Whatsapp.Zilnic, un tânǎr ajunge la vârsta majoratului. Nu mai celebreazǎ în club, ci video, on-line alǎturi de prietenii sǎi. Câteva baloane cu heliu care sǎ întregeascǎ cadrul sunt de-ajuns. Puţin, dar bun.


Îţi propunem sǎ comanzi buchete de baloane cu heliu pentru orice celebrezi azi.


Vino chiar tu sǎ le ridici cu maşina personalǎ. La noi, condiţiile de pregǎtire a baloanelor cu heliu sunt sigure şi fǎrǎ riscuri.


Baloane cu heliu pentru maternitate
Baloane cu heliu pentru majorateBaloane cu heliu aniversari copiiMai multe modele la https://www.superbaloane.ro/baloane-cu-heliu-shop


Comanda la telefon/Whatsapp 0723799115 sau la magazinul on-line.


Vino chiar tu sǎ ridici oricate baloane cu heliu doresti cu maşina personalǎ. Nu exista comanda minima, ci doar multa bunavointa pentru a te ajuta.


#superbaloane

#baloanecuheliu

#baloanecifre

#baloanematernitate

#baloanebotez

#baloanelitere

#heliu

#sanatate


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010