La Maison 36, calmul e de-a dreptul molipsitor. Photo corner botez cu arcadǎ baloane

Locaţia este ingredientul cheie pentru evenimentele de succes organizate în aer liber. Nimic nou sub soare pânǎ aici.


Însǎ Maison 36 este o locaţie cu mult mai mult decât atât. Localizatǎ în în Pipera, te primeşte cu porţile deschise şi un surâs cât inimile lor de mare.


Organizatori de evenimente cu ştaif, cei de la Maison 36 ştiu cum sǎ “arunce” naproanele pe mese astfel încât sǎ parǎ o neglijenţǎ intenţionatǎ ce face parte dintr-un concept.

Un concept menit sǎ te facǎ sǎ te simţi cu adevǎrat parte din Naturǎ, pentru cǎ DA, aici totul e de un verde intens care te obligǎ la fericire.

Un loc ideal pentru organizare botezului lui Vladimir, nou-nǎscutul unei familii de tineri care ştiu ce vor de la viaţǎ.

Mama ne-a telefonat şi ne-a spus clar: Vreau ceva cu alb şi accente de auriu şi numele Vladimir. În rest, mânǎ liberǎ.

Primul lucru care ne-a venit în minte este asociere elementelor decorative cu cele existente. De aceea, am inserat puţinǎ verdeatǎ printre baloane.

Plǎcuţa festivǎ personalizatǎ 3D cu Vladimir şi Since 2020, este un produs nou al nostru. Dupǎ botez, se monteazǎ în camera copilului. Are garanţie pe viaţǎ ca orice produs Premium care se respectǎ.


Urmǎreşte filmul cu rezultatul finalDacǎ te încântǎ, ştii unde ne gǎseşti, la telefon 0723799115 şi la www.superbaloane.ro


#baloanebotez #baloanecuheliu #arcadabaloane #photocorner #placuta3Dcunumelecopilului #baloanebucuresti #balloonsbucharest #baloaneaurii #baloanealbe #maison36pipera

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Politica de utilizare cookies website

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, telefon: 0219551, http://www.anpc.gov.ro/

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. TOP MEDIA PRINT S.R.L. ce deţine acest website, este înregistrată în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ......./2017. 

Socializǎm?

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr

Sediul social: strada Soarelui nr.38, Brăneşti, judeţul Ilfov, România, Cod postal: 077030, CUI: RO16573039, capital social: 200 lei, Nr. Reg. Comerţului: J23/259/2010